And the winner is …..

Het bekende Italiaanse Horeca tijdschrift Mixer heeft na een spannende strijd de winnaars bekend gemaakt van de Horeca Innovatie prijs 2012.  Op de eerste plaats in de categorie concepten de Ice Cappuccino van Eraclea.  Een terechte winnaar. Op de tweede plaats de Frozen Energydrink Se.xÒ. Dat Se.xÒ Energydrink in de prijzen zou vallen was te verwachten. Dit innovatieve product maakt sinds zijn lancering in Italié nu al een stormachtig groei door. Ook hier zit de kracht in het feit dat het een gezonde energydrink is, zonder Taurine, en als concept op een opvallende manier te presenteren. Als enige is deze gezonde energydrank ook beschikbaar in een lekkere Frozen uitvoering.  Dit wordt de zomerhit van 2012.  Beide winnaars zijn in de Benelux exclusief bij Scanwic verkrijgbaar, en worden alleen direct aan de horeca verkocht. Te zien en te proeven op de Horecava in Amsterdam van 9 t/m 12 januari 2012.

Een gedachte over “And the winner is …..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s