Nieuwe energydrink zonder taurine

Hier is hij dan. Het grote horeca succes van Italië nu in de Benelux.
Eindelijk een energydrink die niet alleen lekker smaakt, maar ook nog  eens 100% uit natuurlijke grondstoffen bestaat. Maar liefst 12% fruitsap, bestaande uit sap van verse sinaasappelen, mango, passievrucht en limoen. De energie-opwekkende ingrediënten zijn zuivere cafeïne, pure guarana en ginseng.  Geen kunstmatige  onnatuurlijke  smaak- of kleur  toevoegingen en geen taurine.  Nee, de Se.xÒ energy drank is 100% puur en natuurlijk.
Schoonheid, design en goede smaak is allemaal typisch Italiaans.
De nieuwe energydrink is geproduceerd in Italië,  uw garantie voor een voortreffelijke kwaliteit en een mooie presentatie.
En dat niet alleen.  De nieuwe energy drank is ook nog eens exclusief voor de horeca. Uitsluitend te verkrijgen bij Scanwic, en alleen verkrijgbaar bij de betere horeca zaken. Niet te koop in de supermarkt, niet bij benzinestations, niet bij groothandelaren, en niet in winkels, nee, alleen bij de  betere horeca, en alleen via Scanwic. Deze exclusieve energydrink zonder taurine is ook te zien op onze mooie nieuwe stand op de Horecava 2012, van maandag 9 tot en met donderdag 12 januari 2012 in de RAI in Amsterdam.

Meer informatie op:  www.sexoenergydrink.nl 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s