Vernieuwd thee concept

Het Whittington thee concept is volledig vernieuwd. Whittington heeft geluisterd naar de wensen van zijn vele klanten. Het resultaat is een prachtig vernieuwd thee concept. De hoge kwaliteit zakjes zijn beschikbaar in 40 smaken, met nog meer hardlopers. Nu ook luxe piramide-filter thee in 18 heerlijke smaken. En daar blijft het niet bij. Eveneens een primeur in het assortiment is de Special Selection losse thee, in 12 exclusieve smaken. Hiermee heeft Whittington alweer een grote voorsprong, en het meest complete aanbod op de markt. U kunt uw klanten nu iedere gewenste manier van thee-serveren aanbieden, of zoals we meer en meer zien, een combinatie hiervan.
Uiteraard is het Whittington aanbod volledig met diverse accessoires, zoals prachtige menukaarten, exclusief design servies van de Eraclea Design Studio’s, thee houders, thee blikken, displays, thee dozen, cadeau dozen, houders voor theezakjes, presentatie materiaal, en meer. Nu is het thee tijd ….. tijd om uw gasten nog meer te verwennen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s