Horecava 2012 Amsterdam

Hier is hij dan. De nieuwe stand van Scanwic in hal 11, stand 11.310.
Van 9 tot 12 januari staan we op de Horecava in Amsterdam, waar we de producten van Eraclea laten zien. Primeur voor 2012 is de nieuwe Chocolade-lijn. Deze lijn heeft een volledige restyling ondergaan.
De kwaliteit is nog beter geworden door toevoeging van de beste cacao in een nog hoger percentage. In 30 smaken verkrijgbaar. Het volledige pakket omvat ook 10 smaken “Qualità Unica selection”. La Cioccolata Italiana, de Italiaanse manier van chocolade drinken, neemt razendsnel toe in populariteit en we zijn blij Eraclea te vertegenwoordigen, opgericht in 1968 en marktleider van de  legendarische Italiaanse Cioccolata.
Op de Whittington stand ook een bijzondere primeur.
De nieuwe exclusieve thee lijn met 40 vernieuwde smaken thee en infusie-thee in zakjes. Maar nu ook exclusief 18 smaken thee in luxe piramide zakjes,  en voor de veeleisende liefhebbers 12 smaken special selection tea’s als losse zorgvuldig geselecteerde thee bladen.
Uiteraard zoals alle producten van Eraclea van top kwaliteit en met een zeer volledig aanbod van accessoires, mooie menukaarten, en een compleet totaal concept voor de betere horeca.

Een gedachte over “Horecava 2012 Amsterdam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s