De nieuwe chocolade lijn voor 2012

De nieuwe chocolade lijn 2012

De nieuwe Eraclea chocolade lijn voor 2012 is nu beschikbaar. De 32 smaken zijn aangepast en verbeterd. Zo is voor alle chocolade een top kwaliteit cacao gebruikt, en is het cacao percentage verhoogd om de Italiaanse chocolade drank nog lekkerder te maken. 10 smaken zijn nu in een “Qualità Unica” uitvoering verkrijgbaar. Nog betere kwaliteit en met ingrediënten uit de oorspronkelijke regio. Zo komen de Pizzuta amandelen uit Sicilië, de walnoten uit Sorrento, de Chili Peper uit het Caribische gebied, drop uit Calabrië, en kastanjes uit Piemonte. De Cioccolata Ultra fondente heeft maar liefst 56% cacao. Heerlijk ….. de Italiaanse manier van chocolade drinken. Ook het servies is aangepast naar een nog betere kwaliteit en een styling die met zijn tijd meegaat. Op de menukaart is ook niet bezuinigd. Een nieuwe menukaart in de bekende fantastische kwaliteit waarvan je zult watertanden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s