Frozen Cappuccino ook op uw terras een succes?

AR Glas Frozen Cappuccino met cream donker

Scanwic Food Services importeert al 15 jaar kwaliteitsproducten voor de betere horeca.  In 2004 begonnen we als eerste in Nederland en België met de verkoop van echte Italiaanse ijskoffie en de afgelopen jaren is deze enorm in populariteit toegenomen. We richten ons met de Frozen Cappuccino van Arthemia op de betere horeca met terras.

De originele Frozen Cappuccino machine van Arthemia.

Voor de horeca hebben we ook dit jaar weer een mooi totaal concept.
We plaatsen voor aanvang van het seizoen een compacte Arthemia Frozen Cappuccino machine waarmee u op een eenvoudige manier tientallen glazen per dag kunt tappen.  Daarnaast ondersteunen wij u met glaswerk, promotie flyers, maatbekers en duurzame rietjes. We geven op locatie duidelijke instructies voor bereiding en schoonmaak.
Meer weten ?
Bel ons op +31 114 370 114
Of stuur ons een mail: info@scanwic.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s