Goede ervaringen met duurzame mobiliteit

De ervaringen met de Hybride Honda’s van onze vertegenwoordigers zijn zeer positief. Met de Insight slaan de Honda’s een brug tussen plezierige rijeigenschappen en comfort enerzijds, en milieubewuste mobiliteit anderzijds. De Honda Insight onderscheidt zich namelijk met een opvallend laag brandstofverbruik van 1 op 22,7 (4,4 l/100 km), met een zeer gunstige CO2-uitstoot van 101 g/km. Ondanks zijn voordelige prijs is ook de standaarduitrusting van de Insight van hoog niveau. Automatische airconditioning is standaard, evenals elektrisch bedienbare zijruiten, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, stabiliteitscontrole (VSA) en een in hoogte en lengte verstelbaar stuurwiel. Een goede keuze met behalve Scanwic en de vertegenwoordigers, ook het milieu als grote winnaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s